BlingoFias

Schaktat, träning & Pistning

Publicerad 2016-01-21 00:27:17 i Allmänt,

Idag var det full aktivitet i backen då Noak hade träning & många var dom denna gång oxå!
De fick köra på tid och de var storslalom idag!
Våra äldsta fick provköra nya ( för dem) skidor ena för långsvängar och de andra för kortsvängar & de tyckte verkligen att de var annorlunda att åka på mot vanliga twintip!
Alex valde hellre friåkning än träning men höll ej ut så länge idag pga kylan ett tag var det -14 så han kom in ist och sprang sig varm inne!

Jag blocka iordning alla lådor & fixa med div saker i cafe't och försökte finna plats för allt, men resultatet blev ja rätt nöjd över!

Andreas & Rappe schakta alla högar i parken & landningen efter stora hoppet är iaf klar men själva hoppet är ej klart och lite kompliterings sprutning av snö behövs på parken backen & på toppen då de slits mest där och mängden var ca 45cm och mindre än 60 vill vi ej ha nu i början på säsong!

Så imorgon skall kanonerna igång och iaf gå över hela helgen så vi har en reservhög som vi kan ta ifrån om de skulle börja titta fram tuvor längre fram!

Så vi ligger bra till med tanke på väder och säsongen då vi har bra med snö, kylan på vår sida samt att vi snart passerat snö garantin 👏🏻👍🏼 de är alltid ett delmål!

Nästa vecka har vi även tävling i backen
Distriksmästerskap och där skall 3/5 av barnen tävla!
Alex 4 
Benjamin 11
Jeremy 13
Så blir enskild start och total tiden är den som räknas!

Men för pojkarna är de träning och övning hur de sker med tävling för de vill tävla mer men åka runt får nog dröja lite!!!!!

Lilla Timothy började ju gå igår och idag både dansa han och testa på att klättra men ännu lite ostabilt och många fall men sjukt duktig och modig som bara släpet helt själv och vandra iväg!

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fia

en helt vanlig 5 barnsmamma som bor med barnens pappa vid havet! Vårt absolut största intresse i livet är skidåkning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela