BlingoFias

13 dec Lucia

Publicerad 2011-12-14 19:58:36 i Allmänt,

Igår var det lucia och ett uppvaknande av att julen är nära.
Jeremy och skolans alla 3 or höll i lucia firande på skolan och på kvällen var det för oss anhöriga.

Jag trodde aldrig ja skulle orka detaga, men ja hade lovat.
Bästa Pappa/morfar & marie tog sig ner för att t itta oxå, tur det så ja kom dit för att gå hela vägen hade ja aldrig orkat.

Blek och avmagrad fick ja höra av många, rektorn kom med vaten då han trodde jag skulle svimma där inne. Jag valde att sitta längst bak för att minimera bacill risken.

När uppträdandet väl börja var det svårt att hålla tårarna borta, så otroligt fint, välorganiserat och vackert sjöng dem.

Efteråt hade vi sagt att pizza blir ett enkelt avslut. Men pappa/morfar & marie lurade oss totalt.....

Vi blev bjudna på restaurang, stakars Andreas fatta noll när Marie sa åt homom att hit in går vi när de klev ur bilen och morfar återvände för att hämta mig. alex och jeremy.

Inne på restaurangen var bord bokat och barnens gemensamma julklapp låg på soffan och vänta ;) snacka om överraskade vi blev.

God mat, trevligt sällskap och helnöjda barn gjorde kvällen fulländad. Jag åt allt och njöt, kvällen kunde inte bli bättre.

Fast en minnes bild ssom fastna på min näthinna extra mycket var Jeremys reaktion på att Marie var med, han sladda in i matsalen och kasta sig i hennes famn.... Så härlig glädje.......

Hoppas ni alla hade en lyckad lucia.

kram till er alla.

Om

Min profilbild

Fia

en helt vanlig 5 barnsmamma som bor med barnens pappa vid havet! Vårt absolut största intresse i livet är skidåkning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela