BlingoFias

Underbar vår dag!

Publicerad 2010-04-24 22:39:26 i Allmänt,

Idag lördag den 24/4 började rätt tidigt, Andreas skulle jobba extra och åkte strax efter 05.00 på morgonen.
Barnen vakna och var igång direkt med att reta och bråkas. Jag hade en del att stå i då Imorgon fyller min sambo (barnens pappa) 30 år.

Runt om i oxelösund pågick en städdag och en massa aktiviterter på torget. Loppis, sprin ifrån polisen           (löpar tävling), music, testa trampolin, fiskdam och det bästa av allt skjuta straffar. Dagen till ära skulle Fd landslags målvakten Thomas Ravelli stå i mål.

Mina barn tyckte det skulle bli så roligt att lägga straffar på honom. En liten uppvärminig på deras STORA fotbollsdag. Kl 13.30 hämtade deras tränare dem för att åka till sthlm och gå på match AIK-HÄCKEN på råsunda.

Under tiden städade Jag och Andreas massor och bakade. Mina älsklingar kom hem 20.14 helt slut var dom men otroligt glada. Det är sällan man ser den glädje som Jeremy utstrålade i sina ögon i kväll. Han e en försiktig kille som oftast inte syns och hörs, men idag hitta han en Ny kompis och de hade tjattrat hela vägen upp under matchen och hela vägen hem. Den glädjen berör en så mycket.

Tänkte även bjuda på lite roliga bilder från dagen.      Tycker min son gjorde bra reklam när han var ute på stan, fick många fina komentarer om hans fina kläder,

Om

Min profilbild

Fia

en helt vanlig 5 barnsmamma som bor med barnens pappa vid havet! Vårt absolut största intresse i livet är skidåkning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela