BlingoFias

Från 3 Till 4

Publicerad 2011-07-24 22:13:07 i Allmänt,




Idag Kom Benjamin hem till Oss, och jag kom hem till familjen på permiss tills värkarbetet tar fart.
Riktigt mysigt att ha killarna samlade igen, e ju bortskämd med att alltid ha dem runt mig.

Det är just när man inte har barnen som man inser hur mycket man Älskar,saknar barnen. Så det är nog ganska sunt att låna bort dem ibland för att få längta efter varandra.

Just under de 2 dagar j varit inne på förlossningen har man hunnit tänkt en massa tankar, mycket tankar på hur enormt roligt,mysigt,härligt,jobbigt mm det blir med ett 4 barn.

Barnen längtar Jag och Andreas längtar så efter bebisen, vi vill se vem det är vad DEN skall heta. För än så länge är den namn lös. Barnen har kommit med ideer på namn.

William har länge sagt Hamilton, Nu e det He-man, Luke,
Jeremy har sagt Leia, Tilia,
Benjamin har rabblat sina klass kompisars namn.

Så det får bli ett familje möte när liten tittat ut.

Just nu e det väntan på nummer 4 som e jobbig, inget med denna graviditet stämmer med de andras. Smärtan vid de värkar jag haft är långt ifrån så smärtsamma som jag e van vid, allt känns så mycket segare och mera utdraget. Magen har inte samm form, ja e rundare om rumpan och ingen sträng under naveln som tidigare.

En sak ja dock vet är att denna är Enormt mycket vildare än våra tidigare :)

De e en stor förändring materiellt med ett 4 barn oxå då vi behöver större bil, något som ännu inte är fixat.
Blir att hyra bil om vi skall åka längre sträcka annars klarar vi oss riktigt bra ändå. Storhandla när de stora e i skolan, gå till träningarna eller samåka med andra vid matcher mm. Jag lever i teorin att allt löser sig.

Sen hade vi ju Inget kvar från att William var liten, mer än lite enstaka kläder. Men redan nu har vi en överfull garderob för båda könen & neutralt.

Sänen e bäddd och klar, vagnen återstår det bara att pumpa däcken. Skötbord sitter på väggen sen vi flyttade hit.
Ja de mesta e klart lite små saker som Andreas kan fixa innan vi åker hem.

Städat och bonat e gjort här hemma, tvättkorgen e helt tom. Det e tack vare Andreas som tvättat och vikt allt under dagarna jag legat inne. Ja e så stolt och tacksam <3

Nu har jag rätt ont och vi har myst med pojkarna. De ligger nu alla 3 i Jeremys rum och ser film, Även Andreas och Chica (hunden) ligger där och ser på film & pojkarna myser enormt.

Dags att sluta blogga och börja nöta sönder golvet här hemma med att gå så värkarna kommer igån för nu orkar jag inte vänta såå länge till.

Kram till er alla bloggläsare

Om

Min profilbild

Fia

en helt vanlig 5 barnsmamma som bor med barnens pappa vid havet! Vårt absolut största intresse i livet är skidåkning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela